Innlogging til OFV Registreringsstatistikk


Brukernavn : Passord :

Har du glemt passordet ditt? Klikk her

 
 

NYE OFV Statistikk tar form

  Skjermbilde fra nye OFV Statistikk
 

Et utvalg pilotkunder er nå godt i gang med å teste ut vårt helt nye verktøy: OFV Statistikk. I august blir OFV Statistikk tilgjengelig for alle.

OFVs registreringsstatistikk, som lenge har vært et velkjent verktøy for bilbransjen, forsikrings- og finansieringsselskaper, presse og andre, får snart sin arvtaker: OFV Statistikk. Det er et supermoderne verktøy med en rekke nye funksjoner, og med tilgang til mye mer data enn tidligere. Mange av de nye viktige funksjonene har stått på ønskelisten lenge - nå realiseres de.

Du vil raskt kjenne igjen mange av funksjonene. Men som noe helt nytt kan du med OFV Statistikk for eksempel få ukentlig oppdatert kjøretøybestand, full oversikt over et selskaps kjøretøyflåte helt ned på registreringsnummer, følge utvalgte selskaper og kjøretøy og få varsel ved endringer samt mye mer.

Valg av abonnementstype, avgjør hvilke tilganger til data du får. Du kan sortere og lage nær sagt alle tenkelige typer rapporter. OFV Statistikk gir deg full oversikt over markedssituasjonen.

Modulene og tilgangene kan når som helst utvides etter behov.

Overgangen til OFV Statistikk innebærer at vi legger om våre statistikkverktøy og databaser, og vil være klart for bruk i løpet av august. Dagens system kan brukes i en overgangsperiode. Etter dette må du bruke nye OFV Statistikk for alltid å være oppdatert. Vi vil fortløpende informere om muligheten til å ta i bruk det nye systemet, og hvilke priser som vil gjelde.

OFV Statistikk er et framtidsrettet verktøy, og en betydelig forbedring av være tjenester og produkter.

 
Opplysningsrådet for Veitrafikken